Win 25 december Leuke Prijzen

Op 25 december van 19:00 tot 22:00 zenden wij de Kerst versie van Friday Night Live, de Christmas Night Live. Jij kunt hele leuke prijzen winnen wanneer je een originele kerstgroet voor een dierbare aan Domstadradio stuurt, doe dit met een spraakbericht via 0617807949 of je schrijft een mooie wens via de e-mail naar studio@domstadradio.nl de meest originele of ontroerende kerstgroeten komen in aanmerking voor leuke prijzen.

Een BK Easy Pannenset. Aangeboden door Albert Heijn ‘t Goylaan. De BK Easy is een pannenserie zonder opsmuk die ongecompliceerd gemak biedt op elk fornuis. De BK Easy pannen hebben een body van hoogglans gepolijst roestvrij edelstaal. De BK Easy is voorzien van een sandwichbodem die zorgt voor een snelle opwarming en goede warmteverdeling door de hele pan. De BK Easy is geschikt voor alle warmtebronnen.

Wat dacht je van een Rondje Utrecht, dat is een 12 tal likorettes. Een Likorette is een likeur wat een maximaal alcoholgehalte van 15% mag bevatten. Hierdoor is de smaak frivoler, voller en minder zoet. Rondje Utrecht’ bestaat uit 12 verschillende smaken. Iedere smaak heeft een Utrechts karakter gekoppeld aan bijvoorbeeld een Utrechts gebouw, plek, gebeurtenis, geschiedenis etc. Deze prijs wordt u aangeboden door:

Guillaume Coret van www.fijn-proeverij.nl

Zo proeft u de smaken & geschiedenis van Utrecht. De serie ‘Rondje Utrecht‘ is tot stand gekomen in 2015 met de Tour de France die in Utrecht heeft plaatsgevonden, destijds met een speciale eenmalige uitgave de ‘Bicyclette Likorette’. Later in 2015 uitgebreid naar 6 smaken & in 2017 nog eens uitgebreid naar 12 smaken.

Merchandise van FC Utrecht, voor de hardcore FC utrecht fan. zo hebben we een Muts, een Cap en een Mok weg te geven. Als je fan bent van FC Utrecht, zorg dat jij jou kerstwens bij ons inlevert zodat jij kans maakt op 1 van deze items. Aangeboden door FC Utrecht.

Ook kun je een originele Derbystar Eredivisie bal winnen, aangeboden door: Paul Pessel Sport, Al jaren dé specialist op het gebied van voetbalschoenen, voetbalkleding en accessoires. De laatste onafhankelijke sportwinkel in Utrecht waar top service op de eerste plaats staat.

Floreur Temming waar kwaliteit op 1 staat bied aan een boeket ter waarde van € 20,- naar keuze, uit te zoeken zodra de winkel weer open mag. Klik HIER voor de facebookpagina van Floreur Temming