Registreer je als sponsor

Als sponsor van Domstad Radio ben je niet alleen maar geldschieter, de sponsor wordt betrokken bij de programmering en evenementen, de sponsoruitingen beperken zich dus niet tot een banner op de website maar kunnen ook andere vormen hebben.

Wat kost de sponsoring?

Dat kun je tot op zekere hoogte zelf bepalen. Er is een minimum sponsorbedrag van 25 Euro per maand, voor dit bedrag mag de sponsor zijn banner op de website plaatsen en krijgt 4 x per dag 15 seconden op Domstad Radio voor een door de sponsor zelf aangeleverde sponsorboodschap. Dat betekend dus minimaal 30x per maand jou boodschap op Domstad Radio, dat is minder dan 1 Euro per keer.

Kosten per MaandWat krijg je ervoor
€ 25,-Banner onderaan elke pagina, en 4 x per dag een door uzelf aangeleverde sponsorboodschap van 15 seconden.
€ 35,-Banner op de carrousel op de hoofdpagina, onder de Player en 4 x per dag een door uzelf aangeleverde sponsorboodschap van 15 seconden.
€ 50,-Banner onderaan elke pagina, en in de carrousel op de hoofdpagina en 4 x per dag een door uzelf aangeleverde sponsorboodschap van 15 seconden.
€ 75,-Banner onderaan elke pagina, en in de carrousel op de hoofdpagina en 12 x per dag een door uzelf aangeleverde sponsorboodschap van 15 seconden.
€100,-Banner onderaan elke pagina, in de carrousel op de hoofdpagina, in de carrousel op de live pagina en 12 x per dag een door uzelf aangeleverde sponsorboodschap van 15 seconden.
€125,-Banner onderaan elke pagina, in de carrousel op de hoofdpagina, in de carrousel op de live pagina en 12 x per dag een door uzelf aangeleverde sponsorboodschap van 15 seconden. Tevens komt uw boodschap tijdens live uitzendingen voorbij, en op de videostream tijdens de live uitzending.
Vul onderstaand formulier in om sponsor te worden, en geef aan welk pakket je wilt.
Vul hier uw naam in
Vul hier uw achternaam in
Vul de naam van uw bedrijf in
Address Line 1  *
Address Line 2
City  *
State or Region
Country  *
Zip  *
Vul uw adres in
Vul uw telefoonnummer in
Kies een bedrag.
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met ons Privacy Beleid, en gaat u akkoord met de maandelijkse afschrijving van het door u gekozen bedrag, van uw bankrekening, u kunt maandelijks opzeggen door een mail te sturen naar marketing@domstadradio.nl o.v.v. "sponsoring stoppen" het lidmaatschap zal dan voor de eerstvolgende incasso stoppen, u ontvangt hierover bericht. Privacy Policy.