Lid Worden

Wordt jij lid van Domstad Radio ?

Als begunstigend lid steun jij Domstad Radio in het maken van leuke programma’s

Onze programmamakers krijgen géén vergoedingen, en betalen zelf contributie. De programma’s die zij maken, maken zij op geheel vrijwillige basis. om hen te ondersteunen en alle muziekrechten, webhosting etc. te bekostigen kun jij lid worden voor 25 Euro per jaar, hiervoor wordt jij als eerste op de hoogte gehouden van aankomende acties en evenementen, en heb je voorrang bij het aanschaffen van kaarten voor toekomstige evenementen, ook krijg je korting op merchandise uit de winkel.

Tevens worden er in de toekomst ledenbijeenkomsten georganiseerd.

Domstadradio is inmiddels een begrip in Utrecht en omstreken, vind jij het leuk om naar ons te luisteren ? Wordt dan lid, en steun ons met een klein bedrag.

Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met ons Privacy Beleid, en gaat u akkoord met de jaarlijkse afschrijving van 25 Euro van uw bankrekening, u kunt maandelijks opzeggen door een mail te sturen naar leden@domstadradio.nl o.v.v. "lidmaatschap stoppen" het lidmaatschap zal dan voor de eerstvolgende incasso stoppen, u ontvangt hierover bericht. Privacy Policy.