Win het boek “Know your history”

Aanstaande vrijdag 25 september een nieuwe prijsvraag op Domstad Radio. Hierbij geven we de komende 3 weken 3 exemplaren weg van het boek “Know your history”. De persen gaan deze week rollen voor dit unieke tijdsdocument, dit boek wil je hebben. Het boek zit vol met bijzondere verhalen en honderden unieke foto’s. En het leuke is dat meer dan honderd oud-spelers hebben meegewerkt. Van Sebastien Haller tot Willem van Hanegem en van Dick Advocaat tot Willem Janssen. Van Jacob Mulenga tot Stijn Vreven en van Urby Emanuelson tot John van Loen. Van Erik ten Hag tot Rick Kruys en van Alje Schut tot Hans van Breukelen. Van Henk Fraser tot Jan Willem van Ede en van Robbie de Wit tot Timo Letschert. En wat dacht je van Dries Mertens, Wim Flight, Nana Asare en Marcel van der Net.

Hoe kun je dit boek winnen ?

Buiten het feit dat elk lid van de Supportersvereniging FC Utrecht per adres een exemplaar krijgt van de vereniging, kun je een extra exemplaar winnen bij Domstad Radio, ook als niet lid kun je dit boek kopen, maar winnen is natuurlijk veel leuker.

In het programma “de VrijMiBo” wordt de “nummer 1 van toen” vervangen voor de prijsvraag “Know your History” waarbij we een fragment laten horen en/of een aantal feiten noemen, waarbij het de bedoeling is dat jij raad bijvoorbeeld om welke speler het gaat, welke jaar het was, en wat de uitslag was.

Jou antwoord app je naar 06 17807949 tijdens de VrijMiBo op vrijdag tussen 17:00 en 19:00.

Wij bellen tijdens de uitzending met de winnaar, stem de komende 3 weken in elk geval vrijdagmiddag af op Domstad radio.

2 Replies to “Win het boek “Know your history””

  1. J.A.van Wezel

    Hallo allemaal ,waar is dat boek te koop.

    Beantwoorden
    1. Dit boek is te koop vanaf 10 oktober bij de Supportersvereniging FC Utrecht, en Domstadradio.nl

      Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *