Win een VrijMiBO op Locatie Doneer een tientje!!

Wil jij een VrijMiBo op locatie winnen ?

Wat is een VrijMiBo op locatie ? Domstadradio komt bij u op locatie de uitzending verzorgen van de vrijdagmiddagborrel, ideaal om uw feest te laten beginnen. Na de uitzending blijven de DJ’s nog minimaal 2 uur jou favoriete muziek draaien om jou feestje extra gezellig te maken. Zonder muziek géén feest. De enige voorwaarde voor een uitzending op locatie is een stabiele internetverbinding.

Wat moet je er voor doen?

Uiteraard is er een addertje onder het gras, Doneer minimaal 10 Euro aan Domstadradio. Bij elke 50ste donatie wordt er een winnaar geloot uit de laatste 50 donaties. Diegene wint een VrijMiBo op locatie.

Dus wat houd je tegen ? Doneer via PayPal of een TiKKie en zorg dat wij jou kunnen bereiken als de loting heeft plaatsgevonden, dus een mailtje aan djmichello@domstadradio.nl zodat wij de donatie mee kunnen laten dingen naar de prijs.

Waarom zou je doneren ? Omdat Domstadradio draait op vrijwilligers, en de exploitatie kostbaar is. Omdat er géén reclame te horen is. Om dat zo te houden hebben we jou nodig.

Doneer via PayPal
Doneer via een TIKKIE

De donaties worden respectievelijk betaald aan yourgadgetsnl@gmail.com of Michel Jansen dit ter controle.

0 Replies to “Win een VrijMiBO op Locatie Doneer een tientje!!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *